Порното отвътре, или къде се става режисьор на филми за възрастни (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Порнографията е мащабен бизнес и няма две мнения по този въпрос. Училището по еротично филмово изкуство разкрива на студентите процеса на снимане на филми за възрастни до най-малките подробности. Самият курс се провежда в Сан Франциско, Калифорния. Води го бившата порно звезда Мадисън Йънг, която във видеото споделя детайли от своя дългогодишен опит в този бранш. Процесът е почти същият като в останалите училища по филмово изкуство. Има писане на сценарий, подбиране на подходящите актьори, специфики на заснемането и монтиране на кадрите в цялостно видео, но тук разликата е, че има и бонус – много секс. Киното е претърпяло голямо развитие от своето създаване до днес, а порнографията се променя и усъвършенства така, както и всяка друга област от изкуството.

Порнографията е мащабен бизнес и няма две мнения по този въпрос. Училището по еротично филмово изкуство разкрива на студентите процеса на снимане на филми за възрастни до най-малките подробности. 

Самият курс се провежда в Сан Франциско, Калифорния. Води го бившата порно звезда Мадисън Йънг, която във видеото споделя детайли от своя дългогодишен опит в този бранш. 

Процесът е почти същият като в останалите училища по филмово изкуство. Има писане на сценарий, подбиране на подходящите актьори, специфики на заснемането и монтиране на кадрите в цялостно видео, но тук разликата е, че има и бонус – много секс. 

Киното е претърпяло голямо развитие от своето създаване до днес, а порнографията се променя и усъвършенства така, както и всяка друга област от изкуството.


Сподели.