Порно звезди разказват как изглежда според тях перфектният мъжки член

Pinterest LinkedIn +

Въпросът за перфектния размер на половия член е тема, която винаги ще вълнува мъжката част от аудиторията. Навярно това е нещо, което ще кръстосва съзнанието им вовеки. Този път обаче отговорът идва от не кой да е, а от професионалистките – порно звездите. Те със сигурност са имали възможност да работят с доста по-надарени партньори, но все пак не ви ли вълнува техният честен отговор? Дали наистина грамадните булдозери доставят най-голямото удоволствие, или това може да се случи и с нещо доста по-скромно по размери. Благодарение на екипа на Woodrocket и техните звезди отговорът на този вселенски въпрос е налице, а част от мъжете могат да си отдъхнат и да се уверят, че са нужни най-вече умения, за да предизвикат екстаз у своята половинка. И все пак, както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".

Въпросът за перфектния размер на половия член е тема, която винаги ще вълнува мъжката част от аудиторията. Навярно това е нещо, което ще кръстосва съзнанието им вовеки. Този път обаче отговорът идва от не кой да е, а от професионалистките – порно звездите.

Те със сигурност са имали възможност да работят с доста по-надарени партньори, но все пак не ви ли вълнува техният честен отговор? Дали наистина грамадните булдозери доставят най-голямото удоволствие, или това може да се случи и с нещо доста по-скромно по размери. 

Благодарение на екипа на Woodrocket и техните звезди отговорът на този вселенски въпрос е налице, а част от мъжете могат да си отдъхнат и да се уверят, че са нужни най-вече умения, за да предизвикат екстаз у своята половинка. И все пак, както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече".


Сподели.