Порно от друга реалност, или как Naughty America превзема виртуалния свят (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Вероятно всеки е чувал за Naughty America и дори да кажете, че не сте, по-скоро сме склонни да не ви повярваме. Е, любимата на милиони компания, продуцираща филми за възрастни, е на път да революционизира виртуалната реалност.

Във връзка с провеждането на голямото събитие за високи технологии CES 2016 те поканиха редактора на Mashable Реймънд Уонг да опита едно ново преживяване – порно във виртуалната реалност. И той сподели видео от експеримента си с не толкова привилегированите (все още) хора.

Според Уонг изживяването е единствено по рода си и въпреки че е бил наясно, че то не е автентично, това не му е попречило да се гмурне в дълбокото и да заблуди съзнанието си.

"Всичко беше много странно, само това ще кажа", споделя впечатлението си от въображаемата шведска тройка, която е изживял благодарение на Naughty America щастливецът.

Странно как е успял, но Реймънд Уонг споделя, че видеото е покривало само 180 градуса от зрителното поле вместо 360, както повечето Virtual Reality преживявания. От продуцентската компания му отвърнали, че едва ли някой би искал да гледа в друга посока, освен напред, когато има порно във виртуалната реалност.

"Не мисля, че някой, който преживее VR порното, ще може да се върне към 2D. Толкова е реалистично."

За момента Naughty America има няколко десетки клипа в този формат, като произвежда по 1-2 на седмица. Без съмнение това ще промени индустрията за розови филми и виртуалната реалност ще намери своята публика. А вие ще бъдете ли част от нея?


Сподели.