Поорязаха Джак Спароу от "Карибски пирати 4"

Pinterest LinkedIn +

Колкото и да обичаме Джак Спароу, очевидно в четвъртата част на "Карибски пирати" ще го гледаме доста по-малко за сметка на останалите герои.

Новината излезе от самия Джони Деп (Johnny Depp) по време на концерта за представяне на саундтрака на друг негов хит, който чакаме с не по-малко нетърпение - "Алиса в страната на чудесата".

Aктьорът призна и, че е преосмислил решението си да напусне продължението на вече култовата приключенска сага след разговор с бившия шеф на Walt Disney Studios Дик Кук. Припомняме, че след уволнението на Кук, звездата бе на път да се оттегли от "Карибски пирати 4" в знак на солидарност.

"Двамата проведохме обстоен разговор, в който той ме убеди да не провалям филма. Уважавам страшно много мнението на Дик и в крайна сметка то ми повлия за крайното решение", коментира Деп.

Той добави, че в лентата не се засяга по никакъв начин развитието на героите на Кийра Найтли и Орландо Блум, които се оттеглиха от проекта. Иначе снимките на филма ще започнат през лятото на 2010-та година, а на екран го чакаме през 2011-та година.

Режисьор ще  е Роб Маршал (Rob Marshall), който явно временно си взе почивка от различните мюзикъли, а в каста най-вероятно ще видим и холивудския секссимвол Пенелопе Круз (Penelope Cruz).

Виж снимки от концерта за Alice in Wonderland с участието на звездите >>
Виж снимки от Alice in Wonderland >>
Топ 10 на най-ярките превъплъщения на Джони Деп >>

Сподели.