Помогнете! Риана изгуби дрехите си в новия GQ Magazine!

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Риана (Rihanna) очевидно е на вълна "еротика и провокация" в последните месеци. След като се снима в садо-мазо сесия за обложката на новия си албум Rated R, сега изкусителната красавица свали дрехите и за новото издание на GQ Magazine.

Хитовата изпълнителка позира пред обектива на фотографа Майкъл Томпсън (Michael Tompson) за реализацията на новата си сесия, озаглавена с атрактивното Good Girl Gone Badass.

В интервюто към броя Риана споделя, че най-сетне е успяла да се освободи емоционално от преживяните ужасяващи моменти в изминаващата вече година, свързани с побоя от страна на бившето й гадже Крис Браун (Chris Brown) и последвалото съдебно дело.

"Готова съм да продължа напред и знам, че единственият начин да го сторя е просто да приема случилото се. Не може хората да ме свързват само с една единствена нощ. Аз съм една силна, самоуверена и много секси жена.

Колкото до сесията, тя е доста, доста секси. Шефът на Def Jam Music Ел.Ей Рийд случайно ме видя по време на снимките и погледът му сякаш казваше: Rihanna, put some fucking clothes on! Това трябва да ви говори достатъчно"...

Цялата сесия >>
 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.