Поли Генова очаква бебе

Pinterest LinkedIn +

Певицата Поли Генова, която през 2016 година изстреля България до четвъртото място на международния музикален конкурс "Евровизия", обяви, че е "бременна" с нова песен. Тя се нарича "Гeроите" и беше представена на живо на концерта на "Българската Коледа". След изпълнението си младата певица сподели вълнуващата новина, че очаква първото си дете през пролетта.

"Героите" е наистина специален проект за мен" – призна Поли Генова, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои – техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си.

Песента е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът – на самата Поли. Тя ще бъде част от предстоящия албум на певицата, който ще бъде на пазара през пролетта на 2019 година. Очаква се клипът към песента да излезе в първите дни на новата година, когато ще бъде качен в официалния канал на Поли Генова в YouTube.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.