Пол Ръд се изправя срещу Джоузеф Гордън-Левит за главната роля в Ant-Man

Pinterest LinkedIn +

Thor: The Dark World ще бъде в кината само след няколко седмици и феновете на Marvel гледат все по-напред към филмите, които идват през 2014-2015 г.

Както стана ясно, студиото ще приключи своята втора фаза с The Avengers: Age of Ultron през пролетта на 2015 г. и само два месеца по-късно ще стартира третият етап от големия план на студиото с Ant-Man.

Според Variety Едгар Райт (Edgar Wright), който е режисьор на филма, вече обсъжда с Marvel възможни кандидатури за главната роля на Ханк Пим и основните претенденти са Пол Ръд (Paul Rudd) и Джоузеф Гордън-Левит (Joseph Gordon-Levitt).

Името на последния беше споменавано доста често по време на подготовката на Guardians of the Galaxy, но актьорът така и не се включи към sci-fi екшъна.

Изглежда сега има нова възможност да се присъедини към семейството на Marvel, след като през 2012 г. игра на конкурентната страна - в The Dark Knight Rises (Черният рицар: Възраждане) на DC Comics.

Пол Ръд също не е участвал във филм за супергерои, а изборът му е и малко необичаен, като се има предвид, че той се подвизава главно в комедийния жанр.

Главният герой в Ant-Man обаче е известен в голяма степен с чувството си за хумор, така че нито един от двамата претенденти не бива да се изключва с лека ръка.

Сподели.