Пол Бетани в кървава битка с вампири в пост-апокалиптичния блокбъстър "Свещеник" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Помните ли пост-апокалиптичния блокбъстър "Легион" (Legion)?! Ако отговорът е не, то съвсем скоро ще можете да си го припомните в почти идентичното му копие - "Свещеник" (Priest). Екранизацията по популярнa корейскa комикс поредица разказва за млад свещеник войн, който престъпва каноните на църквата, за да се отдаде на битката срещу зловещи вампири, населяващи утопичния му свят.

И тъй като неслучайно посочихме приликата с едно от абсолютните разочарования в боксофиса през миналата година - "Легион", е редно да уточним, че зад новото предложение стои не само същият режисьор, Скот Стюарт (Scott Stewart), но и същият изпълнител на главната роля – Пол Бетани (Paul Bettany).

Партнират му нашумелият от сериала "Кварталът на богатите" (The O.C) Сам Джиганхет (Cam Giganhet), Маги Кю (Maggie Q) и други познати имена. Добрата новина, свързани с хората зад реализацията й, е фактът, че е продуцирана от култовия Сам Рейми (Sam Raimi), чието пристрастие към заглавия от този род датира още от ранните години на кариерата му.

Лентата идва на екран на 13 май, не се съмнявайте - в 3D формат, дотогава ви предлагаме сами да се убедите какво ви очаква с официалния трейлър, кадри от филма и постери.


Сподели.