Пожар засегана домовете на Sean Penn, James Cameron, Cindy Crawford

Pinterest LinkedIn +

Домовете на много знаменитости са засеганти от пожарите, които бушуват от 20 октомври в Малибу, Калифорния.

Къщите на актьора Шон Пен (Sean Penn, на снимката), режисьора Джеймс Камерън (James Cameron) и модела Синди Крауфорд (Cindy Crawford) са били сериозно засегнати от пожарите, предаде TMZ.com.

Звездата от "Междузвездни войни" Марк Хамил (Mark Hamill) и семейството му са готови да напуснат дома си в Малибу, ако пламъците продължат да се разпространяват.

"Те се намират все още в къщата, но колите са им натоварени с най-важните неща и животните им също са готови", каза говорителят на актьора за ABCnews.com

Актрисата и певица Оливиа Нютън Джон (Olivia Newton-John) се е евакуирала напълно от дома си в града, но по данни на представителите й къщата все още не е засеганата от пожара.

Освен домовете на звездите пламъците са засегнали и рехабилитационния център "Promises Treatment Center", където са се лекували знаменитости като Бритни Спиърс (Britney Spears), Линдзи Лоан (Lindsay Lohan) и Бен Афлек (Ben Affleck).

Пациентите на медицинския център са преместени в друга сграда, където продължават да получават необходимите грижи.

Пожарът, който се разпространи в цяла Южна Калифорния, до момента е взел най-малко една жертва, като е разрушил над 39 къщи и още няколко обществени сгради.
Сподели.