Подробности за концерта на DJ Muggs и GZA в България

Pinterest LinkedIn +

Известни са подробности около визитата на DJ Muggs (Cypress Hill) и GZA (Wu-Tang Clan) в България. Датата на проявата е 3 април, а мястото е столичната зала Христо Ботев, научи Avtora.com. Освен тях на сцената ще излязат още четирима човека, чиито имена предстои да бъдат анонсирани.

Предварителната продажба на билети ще стартира от 18-ти януари ексклузивно чрез Ticketstream Bulgaria, а цената ще се покачва с наближаването датата на събитието. Универсалните билети Ticketstream ще се продават в магазините Boardshop, Music Fashion, Orange, На Тъмно.

На адрес http://ticketstream.bg притежателите на кредитна/дебитна карта ще могат да закупуват и Електронни билети (e-tickets).

Цената на билетите ще е както следва: първите 100 продадени до 31 януари - 15 лв., от 1 до 28 февруари - 20 лв., а от 1 март до 2 април - 25 лв. В деня на концерта, билети ще се продават на цена от 30 лв. Организатор на проявата е New Music Agency.

****

Въпреки че "Grandmasters" е първият им официален съвместен проект, Muggs и GZA не за първи път работят заедно. "Обсъждахме идеята да направим нещо заедно още от време, когато работихме заедно по първия запис на Soul Assassins (един от най-скандалните проекти на Muggs) през 1997 г.", споделя GZA около рилийза на "Grandmasters" в края на октомври 2005.

"Имайте предвид, че ние определено сме гросмайстори в това, което правим", пояснява култовият лирик на Wu-Tang Clan, асоциирайки недвусмислено заглавието на албума с термина за шахматен виртуоз. Според GZA играта на шах трябва да бъде част от образователната програма в училищата.

За записите на "Grandmasters" DJ Muggs и GZA (Genius) си сътрудничат с редица гост музиканти - RZA, Raekwon, Masta Killa, Prodigal Sun (Sonz Of Man), и Sen Dog (Cypress Hill).

Сподели.