Подкрепи съвместната кампания на Токсити Рекърдс и Мтел - Loop 005 - в конкурса на Eventex

Pinterest LinkedIn +

Рекламната кампания Loop 005, която бе организирана и реализирана съвместно от Токсити Рекърдс и Мтел, е сред номинираните за Eventex Awards 2013 - Българските награди за организатори на събития и техните партньори.

Кампанията, чиято цел бе да популяризира новия тарифен план на младежката мрежа Loop, използвайки иновативни подходи в сферата на социалните медии, е сред участниците в категориите "Събитие на публиката" и "Кампания на годината".

Ако кампанията ти е харесала, включил си се в нея или си спечелил награда от играта във Facebook страницата на Loop, ако си фен на Loop или пък на медиите на Токсити Рекърдс – Avtora.com, Music Space и BLVD.bg, ще се радваме да подкрепиш със своя глас участието на кампанията в Eventex Awards 2013.

Как може да направиш това:

1. Посети страницата с описанието на кампанията в сайта на Eventex тук: http://eventex.bg/awards/2012/uchastnitsi/project_id/66  

2. Натисни бутона Гласувай и въведи свой актуален имейл адрес

3. Отвори писмото, което е дошло на пощата ти и активирай линка, за да потвърдиш гласа си

Гласуването продължава до 28 февруари (включително).

Кампанията Loop 005 успешно популяризира едноименния абонаментен план, използвайки силата на социалните медии и видеосподелянето - микс от свежите видеа на 5-ма влогъри, игра с атрактивни награди във Facebook и уеб реклама, подплатена с радио кампания.

Резултатите от кампанията бяха впечатляващи – само за три седмици феновете във Facebook страницата на Loop нараснаха с 283% (от 13 000 на 54 000), а активациите на Loop 005 бяха двойнo повече в сравнение с подобен тарифен план, пуснат на пазара по същото време миналата година и с кампания за същия период от време.

С Loop 005 бе развенчан митa за телевизионната реклама – постигнат бе двойно по-висок резултат при неколкократно по-нисък бюджет без ТВ кампания.

Сподели.