Подарете си мечтаната екскурзия

Pinterest LinkedIn +

Мечтаете ли да пътувате, да видите екзотични места и невероятни гледки? Да, дълбоко в същността си ние всички сме номади, наследници на предците си, които са пътували в търсене на най-доброто място за живот. Мечтаем за красиви залези на плажа, мечтаем да покорим върхове, мечтаем да се потопим в дълбините на океана или да посетим далечен остров.

Разбира се, в забързаното ни ежедневие рядко остава време за мечти, а още по-рядко – за тяхното осъществяване, но все пак имате право на почивка, а защо не и да посетите желаната дестинация точно в този момент. Ако се разровите в интернет, ще откриете толкова много туроператори, че просто не бихте повярвали, че е възможно, но можем ли да се доверим на първата реклама, появила се пред очите ни?

За да ви помогнем в този така труден избор, днес ще ви представим "Астеа Тур" – фирмата, която ще сбъдне мечтите ви, защото почти няма място, където тя да не може да ви отведе. Било на почивка в южната ни съседка Турция, било на непознато красиво местенце тук, в България, било на пътешествие до Монако или просто където си изберете от невероятно разнообразните предложения на фирмата. "Астеа Тур" организира круизи, почивки, ще ви заведе на невероятни места за празниците или ще ви покаже световноизвестни музеи – в зависимост от желанието и настроението ви.

Да, сега вече можете да сбъднете мечтата си да пътувате до екзотични дестинации, при това без да се налага сами да организирате всичко, защото "Астеа Тур" е предвидила всяка подробност – самолетни билети, пътуване с автобус, резервации в хотели, нужните застраховки, както и ценни указания за изискванията към пътниците в различни ситуации.

Ако вече сте в златната възраст, може би си мислите, че мечтите ви за далечно пътуване са си останали само мечти, но това съвсем не е така. "Астеа Тур" предлага богат набор интересни места, които можете да посетите – Израел, Барселона, Палма де Майорка, Виена, Прага и Валенсия са само част от възможностите, но може би са точно местата, за които сте мечтали цял живот.

Всъщност възрастта не е от значение, защото когато човек мечтае да пътува и да види света такъв, какъвто никога не си го е представял дори, "Астеа Тур" е компанията, която ще сбъдне тази мечта, независимо дали сте на 20 или на 85 години. Ако вече сте пътували на далечни екскурзии или сте сред щастливците, които са били на круиз, можете просто да планирате от сега наближаващите празници, за да ги отбележите подобаващо с приятели или със семейството си, а красотите на Турция и Гърция са само част от предлаганите варианти. Космополитният Истанбул или древната Атина, остров Кипър или Румъния – страната на Дракула, всеки може да намери подходящото място, което да посети, а "Астеа Тур" ще изпълни желанието ви. Веднъж доверили се на тази туристическа агенция, никога повече няма да се усъмните, че мечтите ви ще станат реалност, а екзотичните пътешествия и круизи ще бъдат част от живота ви или начин да отбележите празника си. Исторически места, морска почивка или просто откъсване от ежедневието – за вас това вече не е само мечта.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.