"Под прикритие" започва излъчване в Латинска Америка

Pinterest LinkedIn +

Tрите сезона на хитовия сериал на Националната телевизия "Под прикритие" ще бъдат излъчени в цяла Латинска Америка. Потенциалът е продукцията да бъде гледана от близо 600 милиона зрители, които ще следят драматичните обрати на три наречия на испанския език.

До безпрецедентната за България сделка се стигнa, след като световният дистрибутор на сериала - New Films International - с посредничеството на Lions Gate договори със Sony разпространението на трите сезона на продукцията в Латинска Америка.

Сериалът ще се излъчва в ефира на AXN, като "Под прикритие" вече е програмиран за излъчване в Бразилия, а дублажът на епизодите е направен в студио в Маями.

"Сделката е без прецедент за българската филмова индустрия. Такъв пробив не е правен досега за сериал от Централна и Източна Европа", коментира програмният директор на БНТ Севда Шишманова.

Продуцентът на криминалната поредица Димитър Митовски добавя, че е много вероятно "Под прикритие" да се хареса именно в Латинска Америка, тъй като подобно на нас те са южна нация и са също така емоционални като българите.

Междувременно вече тече предварителната подготовка за предстоящия четвърти сезон на сериала, като новите 12 епизода се очакват на малкия екран през есента на 2013 г.

Сподели.