Захари Бахаров стана рекламно лице на бебешки продукти

Pinterest LinkedIn +

В очакване на второто си дете, което трябва да се роди съвсем скоро, актьорът от "Под прикритие" Захари Бахаров и не по-малко известната му половинка Диана Алексиева заснеха съвместна фотосесия, рекламираща бебешки продукти.

"Неотдавна родните медии обявиха новината, че Захари Бахаров и красивата му половинка Диана Алексиева очакват второто си дете. Въпреки че ТВ водещата Диди роди първородния син на Захари - Максим - преди по-малко от 3 години, вече се чувства напълно готова да повтори отново целия етап на майчинството.

Макар в момента и двамата да са изключително заети с професионалните си ангажименти, не скриват вълнението си от очакването на новия член в семейството им през пролетта. Засега полът на бебето остава загадка, но не е тайна марката, с която са избрали да го отглеждат", съобщи българският дистрибутор на престижната италианска марка бебешки стоки.

В интервю, съпътстващо фотосесията и взето броени дни преди термина, Диана Алексиева споделя, че Захари Бахаров няма да взима отпуск по бащинство.

"Но според мен "бащинството" има други измерения и не се изчерпва с помощта през първите две седмици на детето. Разбира се, ще разчитам на всякаква помощ от него, когато е свободен. Но аз съм щастлива майка с две активни баби, които много ни помагат", допълни половинката на популярния актьор.

Сподели.