Pink става сексманиак в комедията Thanks for Sharing

Pinterest LinkedIn +

Pink се присъедини към номинираните за Оскар холивудски звезди Марк Ръфало (Mark Ruffalo), Тим Робинс (Tim Robins) и Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow), приемайки предложената й роля на сексманиак в предстоящата комедия Thanks for Sharing, като дори вече е заснела първите си сцени от филма, чиято премиера е планирана за 2012 година.

Персонажът на 32-годишната поп звезда, която в средата на 2010 година роди първото си дете, е ексцентрична жена на име Диди, бореща се с пристрастеността си към секса, когато се оказва дълбоко увлечена по мъж, споделящ порока й.

Екранният й партньор Джош Гад нашумя с участието си в хитовия бродуейски мюзикъл The Book of Mormon, който триумфира с топ отличията на тазгодишните Tony Awards. Снимачната площадка на Thanks for Sharing е разположена в Ню Йорк, а с режисурата на продукцията се е заел Стюърт Блумбърг – сценаристът на номинирания за Оскар The Kids are All Right, донесъл четвърта номинация за Оскар за главна женска роля на Анет Бенинг.

В издадения през 2010 г. филм участва и Марк Ръфало, чийто персонаж в Thanks for Sharing, подобно на тези на Pink, Полтроу и Робинс, е ненаситен за секс.

"Сигурен съм, че няма по-подходящ изпълнител за ролята на Диди от Pink", коментира участието в продукцията Блумбърг, който е и неин съсценарист.

"Тя притежава тъкмо онази комбинация от сърдечност и нерв, които характеризират образа на Диди и целият ни екип е изключително развълнуван от възможността да сподели актьорския й талант с аудиторията".

Pink не за първи път се изявява на големия екран – тя има малки роли в Charlie's Angles: Full Throttle, Rollerball, Get Him to The Greek и Catacombs, и озвучава пингвина Глория в предстоящия Happy Feet 2. Thanks for Sharing обаче е първият филм, в който й е поверен първостепенен персонаж. Тя ще бъде включена в кредитите му с истинското си име - Алисия Муур.

В момента музикалната кариера на Pink е оставена на заден план, но в плановете й влиза да поднови звукозаписната си дейност през 2012 година.

Сподели.