Pink се срещна с Джони Деп и реакцията й е като на всички останали (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Колкото и голяма да е една звезда, тя винаги остава на първо място човек и макар Pink да изглежда уверена и непоколебима, излиза, че има една слабост – Джони Деп. Актьорът е един от секс-символите на нашето време и дори факта, че годините се трупат, той остава изключително желан мъж от женските сърца. Певицата споделя при гостуването си в шоуто на Джими Кимъл, че се изчервява при мисълта за срещата си с карибския пират, а няколко минути по-късно той се появява, издебвайки я в гръб. Приятно изненадана, изпълнителка отива и прегръща актьора, а той не пропуска да покаже обноските си, като я целува по бузата. Още по-забавното идва, когато Деп лепва и целувка по устата на Кимел, а публуката пощурява. Навярно много жена са завидели на водещия в този момент.

Колкото и голяма да е една звезда, тя винаги остава на първо място човек...  И макар нахаканата Pink да изглежда уверена и непоколебима, излиза, че и тя има една слабост – Джони Деп. 

Актьорът е един от секс символите на нашето време и въпреки напредналата си възраст той остава изключително желан от женските сърца.

Певицата споделя при гостуването си в шоуто на Джими Кимъл, че се изчервява при мисълта за срещата си с карибския пират, а няколко минути по-късно той се появява, издебвайки я в гръб. 

Приятно изненадана, изпълнителка отива и прегръща актьора, а той не пропуска да покаже обноските си, като я целува по бузата. Още по-забавното идва, когато Деп лепва и целувка по устата на Кимел, а публиката пощурява. Навярно много жени са завидели на водещия в този момент. 


Сподели.