Pick & More: Ще съдим Джей Ло

Pinterest LinkedIn +

Промоутърската компания Pick & More (България) ще съди американската супер звезда Дженифър Лопез (Jennifer Lopez) заради отмяната на концерта и у нас и пропуснати ползи. От 17 май всички, закупили билети от касите на националния стадион Васил Левски ще могат да получат парите си обратно.

Онези, закупили билети чрез мрежата на Eventim, ще трябва да почакат до 22 май. Връщането на платените суми ще става срещу представяне на закупените билети.
 
Това обявиха тази сутрин представителите на Pick & More Крум Мануилов и Ивайла Бакалова на спешно свиканата от тях пресконференция във връзка с отменените концерт в София и пролетно турне с още 6 дати на Лопез.
 
"При нас пристигна официално изявление за отмяната на турнето едва вечерта на 10 май, без да се упоменати никакви причини и ние сме доста огорчени, че не разполагаме с никакво основание, което да посочим за този ход на събитията", каза говорителката на Pick & More Нина Гиргинова.
 
Мис България Ивайла Бакалова, Нина Гиргинова и Крум Мануилов, Pick & More Сн. Avtora.com
 
От своя страна г-н Мануилов заяви, че въпреки че такива неща стават, давайки за пример отмененото европейско турне на Rolling Stones, в обединен иск с останалите потърпевши промоутъри (Атина, Дубай, Москва и т. н.) Pick & More ще заведе дело срещу певицата. Заради изискването тя да бъде съдена по американското законодателство е бил нает американски адвокат, разкри още Мануилов, но не посочи сумата, която ще бъде поискана като обезщетение.
 
Вместо това той назова цифрата 203 000 EUR като похарчена от неговата компания за реклама и всякаква други дребни разходи извън хонорара на Лопез, включая "любимите й слънчогледови семки, чили, ароматични свещи и всякакви подобни простотии, които тя искаше. Хонорарът й също е 100% изплатен предварително", посочи промоутърът.
 
На въпрос дали в бъдеще все пак ще бъде потърсена възможност за организиране на нов концерт на Лопез в България, Мануилов каза: "Не можеш да канселираш турне, без да посочиш причините. Ние не бихме се наели да работим повече с нея".
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.