Певица от "Pussycat Dolls": "Не бяхме певици, а кръг от проститутки"

Pinterest LinkedIn +

Бивша певица от "Pussycat Dolls" направи шокиращо признание. Кая Джоунс, която беше член на популярната женска група в периода 2003 - 2006 г., публикува серия от кратки съобщения в "Туитър", с които обяви, че тя и колежките ù всъщност са били повече момичета на повикване, отколкото певици.

"За да си част от една група трябва да бъдеш отборен играч. Което значи да спиш с когото ти кажат" − твърди Кая. Според изявленията ù тя и колежките ù от групата постоянно са били принуждавани да спят с някого и "между другото пяхме и бяхме известни".

По думите на Кая Джоунс тя от години прави опити да даде гласност на скандалните си твърдения, но до момента не е срещнала разбиране, а освен това директно е била заплашвана, че ще бъде сложен край на кариерата или дори на живота ù. Според нея създателката на групата Робин Антин "направила пари" покрай музиката на "Pussycat Dolls", а на изпълнителките е плащала по 500 долара (£376) на седмица, срещу които те били "използвани и насилвани".

Обвинения от Кая Джоунс

В един от туитовете си певицата споменава за трагичен случай с момиче от друга група, създадена от Антин − "G.R.L.". Става дума за Симон Батъл, която почина през 2014 г. Случаят беше обявен за самоубийство, но според Кая то е било провокирано от сексуално насилие, упражнено върху Батъл. "Искам да обясниш, м**ка ти, защо смъртта на това момиче беше обявена като самоубийство? Кажи на обществеността как ти ни съсипа психически" − обръща се Кая към Робин Антин чрез съобщение в социалната мрежа.

Pussycat Dolls

От своя страна Антин направи изявление за изданието "The Blast", в което напълно отрече обвиненията на Кая. Според нея певицата просто си търси "своите 15 минути слава" и нарече думите ù "абсрудни и отвратителни лъжи". 

Певицата пък обясни в интервю, че е решила да даде ход на обвиненията си след стрелбата в Лас Вегас, която дълбоко я е разстроила, тъй като тя е била на същото място минути преди трагедията.

Припомняме, че лидер на групата е настоящата половинка на българската тенис звезда Григор Димитров Никол Шерцингер, която все още е в музикалния бизнес и в момента е съдия в едно от изданията на телевизионното шоу за музикални таланти "Х Factor".

Сподели.