Петя Буюклиева: За семейството си бих направила чудеса от храброст

Pinterest LinkedIn +

"Животът ми е низ от хиляди неща, които обикновен човек може би не би могъл да издържи", заяви в ефира на Нова ТВ Петя Буюклиева.

На 26 години Петя печели голямата награда на песенния конкурс "Златният Орфей".

"От петгодишна възраст свиря на пиано. Завършила съм музикално училище. С музика се занимавам целенасочено от най-ранна детска възраст."

"Може би трябваше да остана в Америка след успеха, който постигнах там. Може би имах възможност да остана дори и в Москва, но обичам България, където природата е моят акумулатор. Мислех си, че няма да станат толкова зле нещата тук."

Изпълнителката беше един от участниците в последния сезон на шоуто Big Brother All Stars 2014, което бе спечелено от Тодор Славков. Тя призна, че е станала част от форматите "Музикална академия" и Big Brother All Stars заради хонорарите, с които ще осигури доброто образование на сина си Тони.

"Бизнесът в България се сви – малка ни е страната, в криза сме, хората вече не ходят толкова често на концерти. За семейството си бих направила чудеса от храброст. Разбира се, не бих влязла отново в Big Brother, защото всеки си има роля – моята роля е на черната овца. Те ме преекспонираха."

Сподели.