Петър Петров за скандала със Столична община

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителният директор на Болкън Ентъртейнмънт Петър Петров коментира заканите на Столична община да забрани всички концерти, организирани от неговата промоутърска компания.

"Все още няма такава забрана, но в противен случай тя ще значи, че Общината спира частния бизнес. Надявам се, че не са чак толкова крайни и глупави. Освен това, така целият свят ще разбере, че Столична община забранява културния живот в града", каза за Avtora.com Петър Петров.

Според изказване на кмета Йорданка Фандъкова, вече половин година от Болкън Ентъртейнмънт не са възстановили сумата от 15 хиляди лева, които Общината е похарчила, за да изчисти боклуците след фестивала Sofia Rocks powered by Sonisphere, който се проведе на 22 и 23 юни на Национален стадион "Васил Левски". По нейните думи, ако компанията не изчисти старите си задължения, тя няма да "разпише" следващото им събитие.

"Нямам никакви споразумения с Общината те да почистват и аз да им плащам. Това са пълни измислици от страна на заместник-кмета по сигурността и обществения ред Иван Сотиров, който има тенденциозно и негативно отношение към нашата компания и който заблуждава кмета на София г-жа Фандъкова"

"Аз имам сключен договор с фирма, която си свърши перфектно работата. Както след AC/DC нямаше никакви проблеми, така и след Sofia Rocks нямаше. Няма логика аз да си почистя след AC/DC, където имаше много повече хора, а да не почистя след фестивала", каза още Петър Петров.

Петров е категоричен, че ще предприеме необходимите мерки, било то и съдебни, за да защити своята чест, както и тази на компанията си, тъй като цялата ситуация уронва авторитета им.

"Това е поредният PR на някой, който е завършил може би вчера и сега е решил, че може да покаже какви са качествата му в областта на PR-a и рекламата. За да се отстрани вниманието, например, от проблема с почистването на снега, сега изведнъж 6 месеца по-късно се сетиха, че е имало някакъв проблем с почистването на стадиона след Sofia Rocks", убеден е изпълнителният директор на Болкън Ентъртейнмънт.

Сподели.