Песен на Сам Смит озвучи коледната реклама на "Apple"

Pinterest LinkedIn +

"Palace" на британската звезда Сам Смит озвучи тазгодишния коледен видеоклип на технологичния гигант "Apple". Във видеото, което компанията традиционно пуска в навечерието на Коледа, млада жена върви през зимата по улица с натоварен трафик. Малко по-късно тя спира за миг, за да пусне на телефона си (iPhone X) песента на Сам.

Внезапно светът се превръща в уникална сцена, в която главната героиня среща красив непознат, с когото започват да танцуват заедно. Безжичните слушалки AirPods свързват танцуващите и им позволяват да се движат в синхрон.

Главните действащи лица в рекламата, наречена "Sway", са двама професионални танцьори, които всъщност са женени в реалния живот. Двамата се срещат за първи път по време на прослушване за танцова компания в Ню Йорк.

"Palace" е част от втория студиен албум на Сам Смит, озаглавен "The Thrill of It All". Междувременно 25-годишният британец споделя, че чрез музиката си иска да даде гласност на ЛГБТ общността. "Аз съм гей и музиката ми е гей и това, за което говоря, е гей", казва популярният певец по повод новия си албум.

Три години след дебютния си албум "In The Lonely Hour" (2014) Смит е един от най-успешните изпълнители в световен мащаб с над 12 млн. продадени копия на албума и редица отличия, сред които "Academy Award", "Златен глобус", 3 награди "Brit" и 4 награди "Грами".


Сподели.