People Can Fly разработват следващата Gears of War игра - Judgment

Pinterest LinkedIn +

Полското студио People Can Fly, чието име се свързва преди всичко със заглавията Painkiller и Bulletstorm, е замесено в разработката на следващата игра от сериите Gears of War - Gears of War Judgment.

Както може би е известно на PC геймърите, изиграли PC версията на оригиналната Gears of War, той е дело именно на People Can Fly и тъкмо тази колаборация с Epic Games доведе до формалното усвояване на студиото от американската компания, производител на Unreal Engine – най-популярната графична технология в гейм индустрията, визуализираща графиките и в Gears of War.

Epic Games, от своя страна, партнираха на People Can Fly при разработката на Bulletstorm, която също спечели предимно положителни отзиви от критиката, но не такъв комерсиален успех, какъвто се очакваше. Играта излезе за PlayStation 3, Xbox 360 и PC през февруари 2011 г., осем месеца преди появата на Gears of War 3.

Що се отнася до степента на участие на поляците в Gears of War Judgment, подробности като тази и изобщо за спецификата на новата игра се очаква да бъдат разкрити по време на пресконференцията на Microsoft на започващото на 5 юни E3 2012.

Сподели.