Пенелопе Круз: Време е да обърна внимание на любовта ни с Хавиер!

Pinterest LinkedIn +

Испанската филмова звезда Пенелопе Круз (Penelope Cruz) даде първото си интервю като г-жа Хавиер Бардем (Javier Bardem).

Както е известно, актрисата се омъжи за дългогодишния си приятел и колега на тайна церемония в средата на юли, на която присъстваха само най-близките им. За да избягат от медийната шумотевица, двамата използваха имението на свой приятел на Бахамите, където събраха гостите си.

 
"Бях стигнала дотам, че снимах по четири филма на година и прекарвах на снимачната площадка по-голямата част от дните си. Дойде момент, в който се почувствах опустошена и се запитах - това ли е животът ми?! Безкрайна поредица от нови хора, нови места...
 
Дотогава не се бях замисляла - а кога ще дойде моментът да обърна внимание и на самата себе си?!  Сега той дойде и аз възнамерявам временно да си отдъхна от всичките работни ангажименти и да се концентрирам върху личния си живот с човека, когото обичам", разкри Круз пред CBS.

Преди това да се случи обаче, горещата испанка ще трябва първо да приключи със снимките на четвъртата част на хитовата адвенчър поредица "Карибски пирати", която в момента се заснема на Хаваите. Там тя си партнира с друго сериозно име от света на киното - Джони Деп (Johnny Depp).

Иначе връзката й с вече настоящия й съпруг Хавиер Бардем датира от 2007 година, макар че двамата се познават още от първия си съвместен филм Jamon, Jamon от 1992 година, в който имаха и интимна сцена. Страстта в живота обаче се разгоря 15 години по-късно, за да се стигне до брак и все още непотвърдените слухове за първото им дете.

Сподели.