Пазете се! The Thing се завръща по-ужасяващо от всякога (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Universal Pictures публикува нов трейлър на дългоочаквания прикуел на хорър класиката на Джон Карпентър - The Thing. Над продукцията работи холандецът Матиас ван Хейнинген (Matthijs van Heijningen), за когото това е дебют на голям екран, а за разлика от оригинала, настоящият филм разполага за реализацията си със съвсем приличния не само за жанра, но и въобще за Холивуд бюджет от 35 млн. долара.

Сюжетът се връща към събитията от първия филм, но погледнати от малко по-различен ъгъл - група учени от Антарктида откриват непозната форма на живот, която предизвиква спорове между д-р Сандер Халворсън и студентката му Кейт Лойд.

Докато той иска да се съсредоточи сам върху изследването на извънземното, то Кейт предпочита да се довери на свой близък приятел. И двамата обаче, не подозират, че тепърва предстоят редица ужасяващи събития.

Главните роли в лентата са поверени на младата Мери Елизабет Уинстед (Mary Elizabeth Winstead) и Джоуел Едгертън (Joel Edgerton), който до известна степен дори напомня на Кърт Ръсел в оригинала.

Спираме дотук, за да не разваляме удоволствието преди появата на The Thing в средата на октомври, а дотогава - кадри, постери и трейлър.


Сподели.