Патрик Демпси е супер елегантен за Manhattan (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Звездата от популярния сериал Grey’s Anatomy Патрик Демпси (Patrick Dempsey) е на корицата на списание Manhattan.

За изданието 48-годишният актьор коментира участието си в поредицата на ABC, медицинския си център Patrick Dempsey Center и как съпругата му приема неговата страст към високите скорости.

Медицинската драма стартира на 27 март 2005 г., а днес продължаваме да наблюдаваме с интерес сложните отношения между лекарите в болница Grey-Sloan Memorial. 

"По време на кастинга си помислих, че Шонда Раймс ме мрази, но всъщност тя е превъртала ролите, за които съм подходящ, в главата си. Харесаха ме, но трябваше да проведа кратък емоционален диалог с екранната ми партньорка Елън Помпео. Между нас се получи уникална химия."


През март 2014 г. Патрик се сбогува с майка си, която губи битката с рака на 79-годишна възраст. 

"Разбрах, че лекарите са изключително натоварени, дават най-доброто от себе си, сестрите също са от голямо значение – но после какво се случва с тези, които полагат грижите, със семейството? Това е ролята на центъра, който е създаден с идеята да помогнем на тези хора. Когато посетят центъра, те са приветствани от тези, които са оцелели след тежката битка с рака, а те знаят какво е чувството и са съпричастни. Мисля, че това е изключително важно, но понякога не го осъзнаваме."


Пред информационната агенция "Ройтерс" американецът, който има богата колекция от ретро автомобили, разкрива, че за него моторните спортове не са хоби, а заемат голяма част от живота му. Но какво е мнението на съпругата му Джилиън Демпси?

"Според мен й се иска да не ми беше позволявала да се състезавам, защото това е работа, която изисква пълно отдаване. За годишнината ни й подарих уникална кола и тя ми каза: "Вече разбирам защо обожаваш колите". Когато си на мястото на пилота, изпитваш уникално чувство, което трудно може да си опише."


Сподели.