Първите кадри от "Отмъстителите: Война без край" превзеха света за броени минути

Pinterest LinkedIn +

Този април ще бъде заветен месец за всички фенове на Вселената на Марвел. Кулминацията на кинематографския цикъл на историите от тази супергеройска реалност ще се случи в "Отмъстителите: Война без край". Първите кадри от киноприключението вече превземат световната мрежа и безспорно вълнуват феновете навсякъде по света.

Новият филм обещава да бъде непредвидимо приключение, подготвяно от десетилетие, което обединява кинематографската Вселена на Марвел. Още първите кадри подсказват подготовката за най-зрелищната и смъртоносна битка на всички времена. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената. 

Кадрите от първия трейлър съдържат всичко, което един истински кинофен и фен на Марвел би очаквал от тях. Виждаме както оригиналните Отмъстители, които се събират в името на това да победят общ враг, така и всички останали герои от последните години. А финалният обрат в първия трейлър със сигурност предизвика милиони усмивки по целия свят.

Филмът идва в кината на 27 април 2018 г.

Сподели.