Първият епизод на "Гласът на България" с рекорден рейтинг в ТВ ефира

Pinterest LinkedIn +

Първият епизод на новото музикално реалити шоу в ефира на bTV - "Гласът на България", който бе излъчен на 18 юли от 20:58 до 21:58 часа, постигна среден дял от аудиторията от 55.6%, показват предварителните данни на агенция ГАРБ за аудитория All 4+. Средният дял на аудиторията на Нова ТВ е 8.3% и 7.7% на БНТ 1.

Така делът на зрителите, проследили пилотния брой на предаването, превръща "Гласът на България" в най-успешния старт на музикален формат, излъчван досега в България.

Стартовият епизод на "Гласът на България" е бил гледан от близо 1.2 милиона. Броят зрители на Нова ТВ по същото време е с повече от милион по-малко – близо 180 хиляди души, а БНТ 1 е била гледана от 165 хиляди.

Междувременно, борбата за таланти между четиримата треньори става все по-ожесточена в третия епизод на музикалното шоу - на 20 юли. Зрителите ще разберат кой е любимецът на претендентите и чии отбори са най-предпочитани от тях. Ще стане ясно кой от четиримата ментори е събрал най-много съотборници и дали останалите ще изравнят силите.

В ефира на bTV ще се представят още таланти, които ще предизвикат възхищението на треньорите с обработените си гласове и въздействащи изпълнения. Един от тях дори ще бъде поканен на бис, за да поздрави Ивана с впечатляващо фолклорно изпълнение.

В епизода зрителите ще разберат кой е първият мъж в тима на Ивана и дали Боян - синът на Ваня Костова, ще се пребори за своето място в музикалното шоу. Докато изпълнителите се опитват да покрият изискванията на Миро и Кирил Маричков, а Мариана Попова - да спечели съотборник с покана за кафе, водещата Вики ще търси влюбени двойки зад кулисите на "Гласът на България".

Сподели.