Първи съвместни кадри на Анджелина и Джони Деп от "Tуристът"

Pinterest LinkedIn +

Първи кадри от новия проект на Spuglass Entertainment - "Туристът" (The Tourist) се появиха в мрежата.

Очаква се филмът да е абсолютен хит във всяко едно отношение най-вече заради факта, че събира заедно на екран две от най-големите звезди в света на киното, които изненадващо до момента, не са си партнирали в нито една лента - Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Джони Деп (Johnny Depp).

Кадрите са заснети в Париж и Венеция, които са само две от снимачните локации. Режисьор на проекта изненадващо е германецът Флориан вон Донерсмарк, въпреки че до последно се очакваше над него да работят далеч по-сериозни имена като Алфонсо Куарон (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) и индиеца Бхарат Налури.

Иначе самият филм е римейк на френския трилър Anthony Zimmer, в който блестеше звездата на Софи Марсо (Sophie Marceau). Сюжетът разказва за американец, който е използван от агент на Интерпол като примамка за известен престъпник.

Междувременно в медиите вече се появиха и слухове, че приятелката на Деп - Ванеса Паради се е опитала да го откаже от проекта заради очакваните горещи еротични сцени между двамата...

Виж още кадри от филма и снимачната площадка >>

Сподели.