Първи подробности за Patch 1.0.5 на Diablo III

Pinterest LinkedIn +

Предстоящият Patch 1.0.5 за Diablo III няма да излезе преди края на септември, но Blizzard вече разкриха няколко от детайлите относно следващата версия на хитовата игра, издадена през май т.г.

Може би най-същественото нововъведение, което ще стане факт след ъпдейта на настоящата версия 1.0.4, е Infernal Machine, което ще позволи на играчите, достигнали 60 ниво, да водят битки с върховни (uber) версии на някои от най-злите босове в Diablo вселената. Наградите за победа над въпросните ще бъдат големи, но за постигането й ще е необходима допълнителна подготовка и тактика, защото те ще са по-силни от нормалните им версии. (Изигралите Diablo II след излизането на patch 1.11 за Lord of Destruction, вероятно ще направят аналогия с Pandemonium Event).

Другата новост, идваща с Patch 1.0.5, е системата Monster Power, чийто ефект ще е подобен на този от въвеждането на командата "/players 8" при Diablo II. Чрез нея играчите ще могат да вдигат нивото на трудност на враговете във всяка от четирите степени на трудност.

Пачът също така ще включва редица фиксове, един от които ще елиминира бъга, свързан с Trail of Cinders. Точната дата на издаването му предстои да бъде обявена.

Сподели.