Първи кадри от "Шерлок Холмс 2" на Гай Ричи изтекоха в мрежата

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появиха първи кадри от сикуела на приключенския блокбъстър "Шерлок Холмс", в който отново среща на екран си дават Робърт Дауни Джуниър (Robert Downey Jr.) като популярния детектив и Джъд Лоу (Jude Law) като асистента му - доктор Уотсън.

И този път на режисьорския стол е Гай Ричи (Guy Ritchie), който има тежката задача да задмине успеха на оригинала, спечелил близо 530 млн. долара в световния боксофис при бюджет от 90 млн.

Той има и подкрепата на дебютиралия наскоро едноименен сериал по BBC, който надхвърли изцяло очакванията на създателите си и в момента е абсолютен хит на Острова.

В каста на "Шерлок Холмс 2" пък се присъединяват и други познати имена - въпреки надеждите, че ще видим Брад Пит (Brad Pitt) като професор Мориарти, в крайна сметка ролята бе поверена на колегата му от "Куриозният случай на Бенджамин Бътън" Джаред Харис.

Известният писател и актьор Стивън Фрай ще дебютира като брата на Шерлок - Майкрофт, а при дамите освен познатата от първата серия Рейчъл МакАдамс ще видим и звездата от шведската трилогия "Милениум" Наоми Рапийс.

Премиерата на "Шерлок Холмс 2" е предвидена за 16 декември 2011 година, а дотогава можете да разгледате първите кадри от сним. площадка на филма.

Сподели.