Първи кадри и видео от "Universal Soldier 3" с Жан Клод Ван Дам и Долф Лундгрен

Pinterest LinkedIn +

В интернет мрежата се появиха първи кадри и видеоматериал от снимачната площадка на продукцията "Universal Soldier 3: The Next Generation".

Филмът се снима в България, а в него участват както холивудски звезди като Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) и Жан Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), така и български таланти като Захари Бахаров и Виолета Марковска.

Режисьор на лентата е Джон Хаймс (John Hyams), а продуцент - нашумелият Моше Даймънд (Moshe Diamant), който е в основата на повечето филми на Ван Дам като "Double Team", "Maximum Risk", "Timecop" и др.

Снимките на "Universal Soldier 3: The Next Generation" се проведоха през февруари и април, като на няколко пъти бойните сцени стряскаха случайни минувачи в центъра на София.

Пред очите на столичани, маскирани войници отвлякоха младата надежда на българското кино Виолета Марковска, която играе 15-годишната дъщеря на руския премиер.

Сюжетът на филма разказва за чеченски националист, който заплашва да взриви атомна електростанция в Чернобил. С мисията да го спре, е натоварен тандемът Долф Лундгрен и Жан Клод Ван Дам.

Двамата актьори застават един до друг в битка с престъпността за трети път след първите две части на филма - през 1991 и 1999 г. 


Сподели.