ParkLive Festival 2012 - на 6 и 7 септември в София

Pinterest LinkedIn +

На 6-ти и 7-ми септември в София ще се проведе третото издание на фестивала ParkLive, който наложи в столицата модата за организиране на подобен род музикални събития на открито.

С първите си две издания ParkLive Festival показа, че в София има публика за интересни и качествени артисти, които не са задължително с мейнстрийм звучене.

Сред най-запомнящите се концерти под шапката на ParkLive са визитите на Lamb, Tricky, Roots Manuva, Groove Armada, Gotan Project, Morcheeba, Thievery Corporation, Mr. Scruff и много др.

Тази година като съорганизатор на ParkLive ще се включи класираният на 12-то място в Топ 100 на най-добрите клубове в света – Yalta Club. С опита си в организирането на най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar, Yalta ще обогати програмата с едни от най-актуалните имена от електронната сцена.

Организаторите обещават две сцени и качествена селекция от артисти, които ще запазят заряда и атмосферата на ParkLive Festival от предишните му две издания.

Информация за участниците във фестивала, мястото на провеждането му и цената на билетите ще бъде обявени в средата на месец май.

Сподели.