ParkLive Fest подгрява феновете с парти на Crazy P

Pinterest LinkedIn +

На 20 февруари в Sofia Live Club българският ParkLive Fest, заедно с хърватския The Garden Fest са подготвили съвместно парти с участието на Crazy P Soundsystem & Joe90 Futureboogie.

Организаторите на ParkLive Fest обещават, че концертът ще постави началото на серия от събития, които имат за цел да подгреят феновете за второто издание на фестивала това лято.

Британците от Crazy P се качиха на сцената на Колодрума в Борисовата градина в третия ден от дебютния брой на ParkLive Fest. За да опише стила си, групата въвежда нов термин - хард лаундж, в който се преплитат елементи от диско, хаус, ейсид, техно, соул, рок и джаз.


На 20 февруари в Sofia Live club към Crazy P ще се присъедини и Joe90 - диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie. В партито ще има и българско участие - DJ NoGood застане зад пулта, преди на сцената да се появят Crazy P.

В първото издание на ParkLive Fest, между 18-ти и 20-ти юни 2009 г., се включиха имена като Lamb, Roots Manuva, Tricky, The Future Sound of London, Little Dragon и др.

Сподели.