Mr. Scruff подгрява за ParkLive Fest с 5-часов сет

Pinterest LinkedIn +

Близо месец, след като британците от Crazy P събудиха фестивалния дух, на 27 март щафетата по подгряването на второто издание на ParkLive fest ще поеме една от легендите на Ninja Tune - Mr. Scruff.

Пословичен с дългите си сетове, за първото си гостуване у нас Mr. Scruff обещава поне 5-часово шоу в Sofia Live club.

Освен с умелото преплитане на всевъзможни стилове - от соул, фънк, хип-хоп, джаз, реге, латино до афро, ска, диско и хаус, доброто настроение, създадено чрез музиката ще бъде подкрепено и от мултимедийно шоу.

По-любопитното е, че автор на анимациите е самият Mr. Scruff, който освен диджей и продуцент, е известен карикатурист със собствен "potato style" и отявлен любител на чая.

И въпреки, че досега не е идвал в България, Mr. Scruff пожела да разработи и основната визия за събитието в Sofia Live club, на която собственоръчно е изрисувал сградата на НДКНа 23 април в поддържането на фестивалния дух ще се включат и французите от The Dynamics. Верни на името си, тяхното уникално звучене припомня за връзката между соул, реге и дъб, като съчетава олд скуул нюанси с модерни продуцентски техники.Освен парчета от първия им албум Version Excursions, репертоарът на изпълненията им на живо включва кавъри на хитове като Girls and Boys на Prince, Seven Nation Army на The White Stripes, Lay Lady Lay на Боб Дилън (Bob Dylan), Fever на Елвис Пресли (Elvis Presley) и др.Купи билет за партито на Mr. Scruff>>

Купи билет за партито на The Dynamics>>

Сподели.