Папараци издебнаха Сиана от "Стъклен дом" на плажа! Виж снимки!

Pinterest LinkedIn +

След като преди броени седмици, звездата от "Стъклен дом" Радина Кърджилова дебютира в еротичен скандал с диви купонджийски кадри с колегата си Явор Бахаров, сега тя отново напомни за себе си.

Сиана бе заснета от папараци, докато плажуваше на къмпинг "Смокиня", облечена (или по-скоро разсъблечена) в ефектен импровизиран бански.

Най-любопитното обаче е, че Радина отпочива на Черноморието в подозрителна близост с колегата си Юлиян Вергов, който изпълнява ролята на нейн баща в хитовия български сериал. Той е отседнал в каравана с половинката си, като звездната компания се допълва и от друго познато име - Ани Пападополу.

Засилващите се слухове все повече говорят, че в реалността между Юлиян и Радина има нещо далеч по-интимно, въпреки че актьорът е (неофициално) семеен с бившата асистентка от шоуто "Невада", Ирина.

Разбира се, това няма как да се потвърди, но едно е факт - славата има не само своите положителни, но и своите негативни страни, а непрестанното внимание от страна на медиите често може да изиграе неприятна шега...

Сподели.