Възродената "Пантера" на живо в София - очаквайте през май 2023 г.!

Pinterest LinkedIn +

Група "Пантера" ще свири в София през пролетта! Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за самостоятелен концерт - съобщи в ефира на радио "Z-Rock" Стефан Еленков, управител на "Fest Team", по чиято покана групата пристига у нас.

Немислимата мечта на няколко поколения български фенове ще стане реалност на 26 май 2023 г. Шоуто ще бъде в зала "Арена София", а билетите влизат в предварителна продажба от утре, сряда и ще се продават само онлайн.

До последно не се знаеше дали изобщо ще дойдат в тази част на Европа, но ние с колегата от Румъния бяхме изключително настойчиви, затова и това са единствените дати в региона. Заради нашата дата се удължи цялото им турне, тук ще имат и репетиция предния ден“, обясни организаторът и обеща още "бомбастични новини" до края на годината. Той съобщи още, че се очертава "много натоварено и богато лято за българските фенове на всички музикални стилове – от април до септември“.

Припомняме, че реюниънът на групата след смъртта на двамата братя "Даймбег" Даръл и Вини Пол беше приет с изненада, но и с огромен интерес. На 13 юли 2022 г. "Билборд" съобщи, че Браун и Анселмо ще се съберат отново през 2023 г. за първото голямо турне на "Пантера" от 22 години насам. Впоследствие Зак Уайлд (Zakk Wylde) и Чарли Бенант (Charlie Benante) от "Антракс" бяха обявени като заместници съответно на Даръл и Пол.

С шоуто в София ще стартира и европейското турне на "Пантера".


Предварителната продажба на билети за концерта на "Пантера" в София стартира на 23 ноември в 10:00 сутринта – ексклузивно за членовете на Fest Club. В специална подкатегория на сайта на "Fest Team" днес в 10:00 ч. стартира предварителната регистрация. При попълване на данните си потребителите ще получат уникален код Fest Club ID. Той ще им бъде предоставен броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която започва в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма нужда да се регистрират повторно. В петък – 25 ноември, отново в 10:00 сутринта, започва и масовата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лв. в мрежата на Ticketstation.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.