Три премиери в един концерт за "No More Many More" тази събота

Pinterest LinkedIn +

Бандата представя ново видео, нов басист и специални гости - новия проект от супер музиканти Jean Mar & Makaya

"No More Many More" свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове. Те са популярни и обичани и заради своята силна и активна гражданска позиция и мнения, които смело изразяват в песните си от 2013 година. Групата със смелите бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия има три албума – „По един или друг начин“, „Не и този път“, „Помогни ми“ – и вече работи по финализиране на своя четвърти албум.

Музиката им е налична във всички музикални платформи, но именно "Gramophone Live&Event Club" е мястото, на което те ще направят премиера на новото си видео “Човек от слама” на 3 декември. То представлява визуализация на изключително интересната техника на рисуване със сол. Негов автор е Денис Алиев, който рисува солени и стъклени портрети и е фен на бандата и музиката ѝ.

Премиера с първи лайв на живо с "No More Many More" прави и легендарният в ъндърграунд средите артист и нов басист на бандата Гриша Георгиев. Харизматичният лидер на алтернативния култ Matakka/Портокал, Dokle&Greesh и пауър триото "Saint Electrics" и познат със соловия си проект GREESH застъпва на баса и на 3 декември е първото му излизане с групата на живо.

Третата премиера за съботната вечер идва от чисто новия проект: Jean Mar & Makaya. Артистите съпорт за "No More Many More" в тази емоционална рок вечер са Жан Мар, Макая, Ташо Колев (Jeremy?), Краси Тодоров (Jeremy?, Михаела Маринова), Мартин Профиров (PIF) и Ицо Михалков (PIF). Последните два сингъла на Жан Мар и Макая се задържаха три месеца в БНР Top 20. Жан е най-познатият български поп-рок музикант в Швейцария, а Makaya е покорявала сърцата на почитателите на Гласът на България. Заедно те ще представят последния си съвместен проект, плюс няколко песни от самостоятелните си репертоари на сцената на клуб "Gramophone Live&Event Club" в София на 3 декември (събота).

Билетите са на цена 15 лв. и са достъпни на сайта на Bilet.bg.

"No More Many More" са:
Методи Кръстев, вокали и китара
Радослав Гергов, вокали и ударни
Влади Иванов, ударни
Камен Александров, китара
Гриша Георгиев, бас
Мартин Стоянов-Martist, клавири
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.