Панайот след Big Brother All Stars: Никой в Къщата не заслужава да спечели голямата награда

Pinterest LinkedIn +

Един от най-колоритните участници в българския Big Brother - Панайот Кючуков - в интервю пред Avtora.com, часове след като напусна Къщата на Big Brother All Stars.

Avtora.com: Здравей, Панайот, как си? Как се чувстваш – щастлив от края на изолацията ти или неудовлетворен от това, че отново не спечели Big Brother? Би ли участвал трети път?

Панайот: Изпълних си целта, за която влязох в Къщата на Big Brother All Stars. Чувствам се идеално. Удовлетворен съм и се наслаждавам на любовта на хората. Не очаквах да съм харесван толкова много.

Снощи бях на дискотека и като започнеш от VIP зоната с баровците и стигнеш до разни студенти и обикновени момчета, всички ми се радваха наравно. Супер естествени и искрени бяха към мен хората. Да ти кажа, определено бих участвал трети път в Big Brother.

.: Смяташ ли, че нещо в теб се пречупи след предстоя ти в тайната стая? Какво те държеше там – нямаше право на избор или вярваше, че накрая можеш да спечелиш?

Панайот: Аз съм такъв типаж, който е колоритен и запомнящ се, но няма как да спечели шоуто. Държеше ме това, че аз като започна нещо, го довършвам докрай. После се примирявам със загубата, излизам с високо вдигната глава и самочувствие.

Исках да докажа на себе си, че ще издържа всички трудности и изпитания в името на играта. Може да прозвучи нескромно, но ще остана завинаги в историята на родния Big Brother. Предаването се въртеше около мен, много хора ми казват, че спират да го гледат, защото не очакват нищо интересно.    

.: Каза, че типаж като теб не може да спечели Big Brother. Кой може в такъв случай и кой е твоят фаворит за настоящия сезон?

Панайот: Според мен тази година наградата трябва да се даде за благотворителност, защото никой в Къщата не я заслужава истински.

Найден трябва да спечели като цяло, защото сме най-близки, но той не е показал нищо. Ясно е, че се е променил, има жена и дете, но се губи в Къщата, няма го никакъв в играта. А такъв човек няма как да спечели - както беше Багата във Vip Brother. Аз бях сигурен, че няма да спечели, даже се бях хванал на бас.

.: А кой мислеше, че ще спечели Vip Brother и подкрепяше ли някого?

Панайот: Фаворитът ми беше Орлин и през цялото време мислих, че той ще спечели. Не участваше в никакви скандали, приятен и позитивен е, умерен е. Може и да е преигравал, кой знае, но в това предаване е позволено да имаш стратегия.

.: Sanny Alexa каза пред Avtora.com, че шоуто се манипулира и още преди да влязат в Big Brother All Stars някои участници са се наговорили помежду си да номинират определени хора. Как ще коментираш тези спекулации?

Панайот: Аз го знам това нещо. Лиляна, Димитър и Стойка са се събрали в Къщата на Димитър и са казали: Хайде да правим коалиция. Каквато и да е наградата, дори да е материална, ще я продадем и ще си разделим парите. Извикали са Найден и Борислав на разговор, също и Нели, на гробаря жена му, която спечели Big Brother Family. Tова е 100% истина, защото Найден ми каза, че са го викали, а той няма да ме излъже. Найден е отказал, но другите са си направили коалиция. Те не го правят явно, за да не разберат останалите. Всъщност аз пуснах тази информация в Къщата.

Най-голямата бомба е, че не са излъчили как Борислав се напи и го закараха в болница. Цепна си веждата, окото му посиня и го изкараха от Къщата за 8 часа. Беше по болници и прегледи. Това нещо не са го излъчили, а когато аз се напих, излъчиха кадрите сто пъти. Тогава се отпуснах заради баща ми, аз изобщо не пия по принцип. Може би, като падне рейтингът на шоуто, ще излъчат и кадрите с Борислав.   

.: Не смяташ ли, че връщането ти в тайната стая е нечестно спрямо останалите? С какво, според теб, си заслужи тази привилегия?

Панайот: Защото видяха, че съм издръжлив, амбициозен и имам хъс за победа. Имам силна воля и знаеха, че който и друг да бъде на мое място, няма да издържи. Предложиха ми, защото бях полезен за предаването. Има огромен интерес към мен в момента. Повечето хора, които излизат от Къщата, веднага ги забравят. Аз дори да съм се държал грубо, селски, просташки, съм бил интересен, забавен и колоритен.

.: Показа впечатляващи знания в най-различни области в последната игра, в която участва. Явно си бил добър ученик в училище и по природа си любознателен. Откъде черпиш информация – вестници, интернет, социални мрежи?

Панайот: Много чета вестници, списания и книги. В интернет влизам. В тази игра аз ги отнесох като "куцо пиле – домат". След това всички признаха, че не съм глупав и прост, че имам силна памет и съм умен, обаче ме обвиниха, че съм се държал селски и просташки на моменти.

.: Сподели ни впечатленията си от Цеце Орешкова – за нея се изписаха много неща, твърди се, че тя не е тази, за която се представя, и дори някои стигнаха дотам да подозират, че това е Пеньо...

Панайот: Цеце е почти безлична в играта, нищо интересно няма покрай нея, освен този изкуствен флирт с Борислав. Но там нищо няма да се случи. Нямам хубави впечатления за нея. Иначе не е лоша, симпатична е, но не е мой тип жена. Сега не мога да кажа, че е грозна, става. Няма шанс да спечели.

.: В този ред на мисли – очакваше ли Big Brother да те срещне отново с Пеньо в Къщата на All Stars?

Панайот: Не, абсурд. Бях сигурен, че той няма да участва. Информацията, която имах, е, че Пеньо е в много затруднено финансово състояние в момента. Предложили са му 10-12 хиляди лева, за да участва дори само за 10 дни, но той е отказал. Казал им е, че няма да се съгласи заради мен, защото после ще трябва да влезе в лудница.

.: А мислиш ли, че между Цеце и Боби има нещо? Ще видим ли секс в къщата? Стоян явно се провали в това свое намерение...

Панайот: Не, няма да има секс, най-много няколко лигави целувки и това е.

.: А Стоян с какво допринесе за шоуто? Влизането му разгневи много фенове на Big Brother, според които всичко е било нагласено.

Панайот: Не допринесе много за шоуто. На тази мисия, която имаше с мен, горе-долу се представи добре. Иначе е добро и свястно момче, можем да бъдем приятели с него. 

.: Чувстваш ли се сродна душа с Къци Вапцаров? Той също като теб беше "персона нон грата", дразнеше всички.

Панайот: Къци беше жертва, докато при мен е обратното – аз правя хората жертви. Има голяма разлика. Аз ги нервирах, аз ги разревавах. Всички говориха за мен зад гърба ми, като по този начин ме направиха център на внимание. Без да искат, станах най-коментираният участник в предаването и най-запомнящият се.

.: Кажи ни нещо повече за образованието и кариерата си. Извън Big Brother кой е най-големият ти успех в личен и професионален план?

Панайот: Аз съм съдебен заседател в Гълъбово. Това е престижно. Завърших висше образование. Изпълнителен директор съм на ФК Гълъбово.

За първи път отборът е първенец на сезона, а много други от големи градове като Хасково, Бургас, Стара Загора, Пловдив са зад нас в класирането. Чувствам се щастлив, че и аз съм допринесъл за това първо място, освен треньорския щаб и футболистите.

.: Много от участничките в Big Brother се снимаха в Playboy. Ти би ли се съблякъл за подобно списание, но за жени?

Панайот: Да, бих се съблякъл. Като имах тази мисия с танцуването, която разбрах, че е станала една от най-гледаните, смешните и коментираните, се съблякох по боксерки. Моето тяло не е перфектно, но с Photoshop, това-онова, бих се съблякъл за някой вестник дори.

Сподели.