Памела Андерсън във VIP Brother?

Pinterest LinkedIn +

Слухът, че световната звезда Памела Андерсън ще гостува на българския VIP Brother все повече обикаля родните медии. Продуцентите на шоуто твърдят, че звездата е все по-склонна да вземе участие в реалитито, въпреки че е доста претенциозна в изискванията си.

Андерсън иска с нея да влезе личният й фризьор, както и треньорът й, които да се грижат за добрия й външен вид и тонус по време на престоя й, твърди се в публикация на сп. Story. Oсвен това звездата настоява храната, която се приготвя за нея, да е направена изцяло със специална минерална вода, която тя консумира в Америка. На Андерсън е необходим и постоянен преводач, което прави участието й доста съмнително.

Oсвен това на звездата предстои участие в американско реалити, така че ни предстои да разберем дали слуховете не са просто измислица.

Новият сезон на VIP Brother стартира в ефира на Нова ТВ през есента, а след него тръгва и Big Brother, където бивши участници в реалитито ще се завърнат в къщата, за да разкажат как се е развил животът им след нея.  

Сподели.