Памела Андерсън крещи гола под душа в римейк на сцената от "Психо"

Pinterest LinkedIn +

Колко пъти трябва да я видим гола, преди да спре да ни прави впечатление? Ако питате нас, точно с Памела Андерсън този въпрос изобщо на стои, или ако Мечо Пух няма нищо против да измъкнем любимата реплика от устата му - колкото повече, толкова повече!

Ако Мечо Пух не бе малко глупаво мече, а ursus arctos, за него, също като за нас, простосмъртните хомо сапиенс, канадската актриса и секссимвол би трябвало да има статут на богиня. Един бърз поглед към най-новата социална реклама на Андерсън (не че има вариант да бъде отместен бързо, щом веднъж попадне върху нея) е достатъчно силен аргумент в подкрепа на това.

На черно-бялата фотография на Дейвис Лашапел звездата от "Блондинка в книжарницата" демонстрира драматичния си талант в римейк на култовата сцена под душа от кино класиката "Психо" на Алфред Хичкок, прикривайки оскъдни зони от съвършеното си тяло, така че все пак да остави нещо на въображението.

Посланието на кадъра има отношение към водата, стичаща се по гърба и дупето й, тъй като е свързано с опустошителното засушаване в Калифорния. Чрез него организацията PETA и самата Памела, която е един от най-дейните посланици на организацията за защита на животните, апелират да преминем на веган диета, ограничавайки консумацията на месо и млечни продукти до минимум.        
По този начин фермите за месо и млекопроизводство ще намалят разходите си за вода, необходима за изхранване на добитъка, в момент, в който всяка капка вода е от жизненоважно значение.

По данни на SF Gate, до 80% от потреблението на вода в щата отиват за селскостопански нужди и много голям дял от това количество е използван за напояване на пасищата и люцерната, предназначени изключително за изхранване на животните във фермите.

Сподели.