Памела Андерсън каза "край", а всички си отдъхват с "най-накрая"

Pinterest LinkedIn +

Едва ли има човек, който да не знае коя е Памела Андерсън. С нейния външен вид и освободено поведение тя си спечели място между "вечните лица" на Playboy. Но освен модел тя е и любим телевизионен образ, успешен продуцент и автор на книги.

49-годишната актриса обаче призна, че планира окончателно да се откаже от актьорството. Тя сподели, че отдавна иска да напусне Холивуд и да се премести в Европа, дори вече търсила жилище в Париж или Лондон. 

В същото време Памела е активистка в много благотворителни кампании и отделя много време на борбата за правата на животните. Това е една от причините да иска да напусне Холивуд.

Снимка, публикувана от The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Памела споделя: "Уморих се да чакам правителствата да започнат да предприемат сериозни мерки за предотвратяване на климатичните промени. Искам да убедя колкото е възможно повече хора да преминат към "зелената", т.е. екологичната енергия".

Актрисата също разкри, че и по-голямата част от близките ѝ в момента са в Европа.

Вече е все по-трудно да я видим на екрана, бил той голям или малък, или в лъскавите списания. Но за щастие на почитателите ѝ, те ще могат да я видят, макар и за кратко, във филма Baywatch (Спасители на плажа), продуциран от Дуейн Джонсън и с участието на Зак Ефрън, Александра Дадарио и др. 


Снимка, публикувана от Ecuavisa (@ecuavisatv) на

Сподели.