Палавникът Стивън Сегал на съд за сексуално насилие

Pinterest LinkedIn +

Популярният предимно в екшън жанра актьор Стивън Сегал (Steven Seagal) се оказа голям палавник.

23-годишно момиче заведе дело срещу звездата в обвинения за посегателство от сексуален характер. Девойката, която в момента се препитава като модел, преди време е работела като асистентка на Сегал и по собствените й думи била третирана от него като "секс играчка".

Според Кайден Нгуен, актьорът изисквал от нея да е "на разположение за мераците му по 24 часа на ден 7 дни в седмицата", като явно "натовареният й график" е станал и причината да напусне работа.


Перверзник такъв...

Сега хубавицата иска обезщетение в размер на един милион долара, като е категорична, че от посегателствата на Сегал са пострадали и други жени, работили за него, които обаче до момента не са посмели да се оплачат на властите.

Основната причина - че са нелегални емигранти в Америка, също като самата нея. Според друго от признанията й пък звездата й признал, че съпругата му нямала нищо против, ако има извънбрачни връзки, което ни навежда на мисълта, че би паснал перфектно в схемата на Big Brother Family...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.