Оуен Уилсън с роля в следващата продукция на режисьора Уес Андерсън

Pinterest LinkedIn +

Оуен Уилсън (Owen Wilson) ще се съюзи с режисьора Уес Андерсън (Wes Anderson) за следващата му продукция. Дружбата между двамата продължава през по-голямата част от кариерата на Андерсън, като Уилсън участва във филми като "Морски живот със Стив Зису" (The Life Aquatic with Steve Zissou) и "Кланът Таненбаум" (The Royal Tenenbaums).

За лентата Уес Андерсън споделя, че отново ще разчита на работата в екип от актьорския състав, а запознатите с филмографията на режисьора знаят, че той винаги събира едни от най-популярните звезди на Холивуд в творенията си.

Сценарият също е дело на Андерсън и по думите му е "наполвина завършен" като ролята за Уилсън е готова и той вече е подписал договор. Макар да не се знаят подробности за сюжета, става ясно, че режисьорът цели създаването на "европейски филм".

Последният филм на Уес Андерсън – "В царството на пълнолунието" (Moonrise Kingdom) дебютира на фестивала в Кан преди броени дни. Лентата е с участието на звезди като Едуард Нортън (Eduard Norton), Брус Уилис (Bruce Willis) и стария познайник на Андерсън – Бил Мъри (Bill Murray).

Сподели.