Отново рок звезди в Каварна. Manowar, Slayer, ALice Cooper и In Flames гостуват на Калиакра Рок Фест 2008.

Pinterest LinkedIn +

Manowar, Slayer, ALice Cooper и In Flames ще са специалните гости на тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест в гр. Каварана стана ясно по време на пресконференция, организирана по повод фестивала.

Организатори на тридневното събитие, което ще се проведе на стадион Калиакра в Каварна, са Жокер Медиа в партньорство с Община Каварна.

Фестивалът започва на 5 юли с концерт на легендарната група Manowar, която събра 20 хиляди души по време на заключителния концерт на Калиакра Рок Фест през 2007 г.

На 6 юли на стадиона в Каварна ще пее бащата шок-рока Alice Cooper. Фестивалът ще бъде закрит на 7 юли с общ концерт на шведите In FLames и траш метъл величията Slayer.


Мартин Стоянов (Жокер Медия) и Цонко Цонев разясниха подробности около Каликара Рок Фест 2008. Снимка: Avtora.com

"За трите дена очаквам посещаемост от около 35 - 40 хиляди души. Очаквам и разширяване на продажбите на билети в Румъния", каза кметът на Община Каварна Цонко Цонев по време на пресконференция.

Фестивалът Калиакра Рок Фест се организира за трета поредна година и се смята за едно от най-значителните рок събития на Балканския полуостров. В рамките на предишните му две издания са гостували групи като Manowar, Motorhead, Heaven and Hell, Twisted Sister, Testament и Helloween.

Цената за тридневния билет за събитието е 90 лв., като ще има възможност феновете да си купуват и билети за отделните концерти.

Продажбата на билетите ще стартира от 24 март в мрежата на Ticketstream Bulgaria и на касите на билетния център на НДК.

Сподели.