Остава забиха предпремиерен Rock'N'Roll албум

Pinterest LinkedIn +

Остава представиха предпремиерно новия си албум "Rock'N'Roll Song Dеsigners?" по време на концерт в столичния Yalta club.

Групата, която изпълни всичките песни от предстоящия албум, се включи в инициативата "Mad Thursday Live Session".

За участието на Остава в столичния клуб бе инсталирана мултимедийна стена зад музикантите, която разчупваше атмосферата с различни светлинни ефекти.


Свилен Ноев благодари на всички решили да уважат концерта на Остава. Снимка: Avtora.com

Остава излязоха на сцената около полунощ под бурните аплодисменти на публиката и без забавяне започнаха изпълнението си.

Групата стартира сета си с изпълнение на песента "Accordeon Song" от предстоящия албум. Последва изпълнение на парчето "Президент" от записа "Моно" от 2004 г.

След началните изпълнения последва кратка пауза, в която Свилен Ноев и компания поздравиха феновете си с добре дошли.


Остава изпълниха както нови парчета, така и старите си хитове. Снимка: Avtora.com

"Най-накрая има и Rock'N'Roll концерт в Yalta. Радваме се, че това е точно нашият", сподели фронтменът на Остава Свилен Ноев от сцената.

Остава изпълниха и двете си пилотни парчета от "Rock'N'Roll Song Dеsigners?" - "Sex In The Morning" и "Baby".

Музикантите представиха и предстоящия си трети сингъл, носещ името на албума. Групата обеща на феновете скоро да бъде готова и с видеото към парчето "Rock'N'Roll Song Dеsigners?".


Групата свири близо 2 часа в столичното заведение. Снимка: Avtora.com 

Освен новите си записи, Остава изпълниха и някои от най-големите си хитове като "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен?", "Поля от слънчогледи" и др.

Около 01:30 ч. музикантите обявиха края на концерта, но не на същото мнение беше и публиката. Остава се разделиха с феновете си с бис на парчетата "Funny Girls", "Пинг Понг" и "Стоп".

Албумът "Rock'N'Roll Song Dеsigners?" трябва да излезе на българския пазар до края на април.

Сподели.