Оспорвани битки за място в "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

На 12 април в "България търси талант" предстои моментът на истината за участниците.

Общо 131 души ще получат своите оценки от журито, след което ще стане ясно кои от тях ще се придвижат към полуфиналите в реалити шоуто.Зрителите ще видят как Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян влизат в спор за това кои 50 от талантите трябва да продължат напред. Участниците ще бъдат разделени на групи, като в различните категории ще бъдат допуснати по няколко души или формации.

Ще стане ясно и каква ще бъде съдбата на колоритни участници като малката Елисавета, двойника на Роналдиньо, авторката на хита "Вино червено", пианиста-гений и всички таланти, които от началото на март демонстрираха различни умения пред цяла България.На 13 април част от талантите ще влязат в директни битки помежду си, за да решат спора за местата, даващи право за борба за зрителския вот. На сцената на шоуто едни срещу други ще се изправят някои от най-атрактивните денс групи, жонгльори с топки, певци и бийтбоксъри.

Специални гости в журито ще бъдат гурото в хореографията Ерик Лалта, спортният репортер Петър Бакърджиев, както и най-успешният български бийтбоксър Red One.

Сподели.