Орлин Павлов и Симеон Колев ще забавляват децата на 1 юни

Pinterest LinkedIn +

На 1 юни от 11:00 часа в "Park Center" ще се проведе празник по случай Международния ден на детето 1 юни. Водещ на събитието ще е Симеон Колев, а гост-изпълнител – Орлин Павлов.

Организаторите казват, че празникът ще е от деца за деца – тъй като това са основните участници в програмата. Част от празничната програма са малките гимнастички от клуб "София Спорт", които ще представят своите съчетания в костюми на миньони, мишлета, зайчета, патета и др.

Народни хора ще представят талантливите деца от детски ансамбъл за народни танци "В Шоплука". Талантливите деца от танцова школа "Естрея" също са подготвили страхотна програма.

От 13:00 да 15:00 часа на ет. 3 всяко дете ще получи за рисунка на лице, осигурено от детския център "Capella Play", който е на същия етаж.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.