Орлин: "Няма да залагам на балади. Искам нещо по така"

Pinterest LinkedIn +

На изискан коктейл в столичния клуб Bedroom вокалистът на разпадналата се група Каффе Орлин Павлов представи клипа към първия си самостоятелен сингъл "Мечтаеш ли".

На промоцията певецът изпълни новото си парче в английския му вариант ("Dream On") и то unplugged с една китара, на която му акомпанираше Чавдар Гочев-Чарли от група Акага. Орлин подари на гостите си още две песни "Ain't No Sunshine" на Бил Уидърс (Bill Withers) и "Ladies' Night" на Kool and the Gang, след което се завъртя за пръв път и видеото към парчето "Мечтаеш ли".


Орлин показа завидни гласови данни, като не използва нищо друго освен акомпанимента на китара на Чарли от Акага.
Снимка: Avtora.com

Както първия солов проект на Орлин, така и клипът към него могат да бъдат намерени на официалния сайт на певеца.

Веднага след като приключи промоцията, Avtora.com се срещна с Орлин, за да му зададе няколко въпроса за бъдещето, настоящето и миналото:

Avtora.com: Здравей, Орлине! Кажи ми с това име ли си решил да се представяш пред публика занапред?

Орлин:
Да, с първото ми има ще ме познават. За мен името не е кой знае колко важно. Аз така го чувствам. Да измислям нещо специално, псевдоними или да съм Орлин Павлов.

.: Разкажи ми за снимките на първия ти самостоятелен клип.

О:
За мен клипът стана много хубав, надявам се да хареса и на хората. Заснехме го тук, в София. Трябваше да имаме два снимачни дни, обаче нямахме. Имахме само един ден за снимки. Първо бяхме в един много хубав апартамент, после снимахме тук, в Bedroom. Заедно с мен участва и манекенката Диляна Попова - една страхотна жена. Тя се справи с актьорската си задача много добре. Всички знаем, че моделите и манекенките не ги бива много в актьорството, дори и да са много красиви, но Диляна има талант за това и се справи много добре. Клипът стана много от сърце и много истински, което е важно за мен. Направихме видеото към "Мечтаеш ли" почти без дубли.

.: Няма как да не те попитам какво се случи с група Каффе?

О:
Ми, какво се случи. Не искам да се връщам назад. Нещо нормално се случи. Имахме много хубави емоции заедно, много яки парчета. Бяхме страхотни музиканти, страхотен екип, но така се стекоха нещата. Не се разделихме обаче с негативни емоции.


Орлин определено е загърбил миналото си с група Каффе и продължава напред сам. Снимка: Avtora.com 

.: Поддържаш ли връзка с останалите от групата?

О:
Да, поддържам. Всяка седмица играем футбол заедно и се забавляваме от време на време. Даже с някои от тях свирим понякога. И занапред ще свиря с някои от тях, но това зависи от участията. Те свирят с адски много хора, тъй като са едни от най-добрите музиканти в България. Няма как да са свободни постоянно.

.: Ти лично как мислиш да продължиш напред?

О:
Личните планове - стъпка по стъпка. Първи сингъл и естествено ще се стремя да направя албум, но това е свързано с адски много време и средства и така... Имам много идеи. В момента започнах работа по второ парче. То ще бъде много по-динамично, много по-бързо, малко контра на "Мечтаеш ли".

.: А в какъв стил си решил да се подвизаваш занапред?

О:
Нямам никаква идея. Вече всичко е много смесено. Няма чист поп и в поп музиката можеш да намериш адски много неща - вече е една огромна палитра. Мисля обаче, че няма да залагам на баладите. Искам нещо по така. Засега нямам ясно очертани планове, всичко е в проект.

.: Какво е следващото нещо, което ще се чуе за Орлин в медийното пространство?

О:
Нямам идея. Следващото нещо е, че промоцията е минала много добре! (смее се). Надявам се да се чуе и за втори сингъл.

Сподели.