Организират първи турнир по World of Warcraft TCG в София

Pinterest LinkedIn +

Във връзка с наближаващата европейска премиера на колекционерската игра на карти World of Warcraft TCG на 23 октомври, "Студио Арт Лайн" организира двудневен Release Celebration турнир в София.

Това е официалният премиерен турнир, провеждан из хиляди магазини и клубове  из цял свят. На него се играе в два формата - Basic  Sealed  Format, при който всеки играч трябва да закупи WoWTCG стартов  пакет и играе с 30-картото тесте в него, и Standard Sealed Format, при което всек  играч закупува шест (6) буустъра и създава тесте от картите, налични в тях. Победители ще спечелят най-различни награди както с колекционерска стойност, така и полезни екстри за сериозните играчи.

Release Celebration турнирът ще се проведе на 28 и 29 октомври в софийския клуб за ролеви и настолни игри "Черната Цитадела" (ул. "Средна гора" 133). Отново там, съвместно със "Студио Арт Лайн" (вносител на World of Warcraft TCG за България), и в бъдеще ще се организират редовни, сертифицирани от производителя (Upper  Deck Entertainment) турнири по тази толкова горещо очаквана от феновете игра.

Сподели.