Orbotix Sphero 2.0 - да поиграем на топка

Pinterest LinkedIn +

Доскоро "да поиграем на топка" имаше съвсем тривиално значение - вземаме кожена или гумена топка, надуваме я, ако се налага, започваме да си я подритваме и общо взето това е.

Въпреки че физическите упражнения, разбира се, са много важни, все пак живеем в 21-ви век! Носим цялото познание на света в задния джоб на панталона си под формата на смартфон, а трябва да се ограничаваме до пълна с въздух сфера? Естествено, че не!

Представяме ви Orbotix Sphero 2.0 - високотехнологична безжична топка за игри за iOS и Android устройства (цена 249 лв.), която ще преобърне надолу с главата разбиранията ви за игра на топка. Джаджата представлява пластмасова сфера, натъпкана с по-мощна електроника от използваната при кацането на луната! Свържете я със своя смартфон или таблет и можете да я управлявате като кола с дистанционно.

Sphero 2.0 може да се движи върху почти всякаква повърхност в дома ви или извън него и да забавлява безкрай вас, вашия домашен любимец или дете. Топката ни се струва особено подходяща за игра с вашите малчугани, които да изразходват част от безкрайната си енергия в тичане след светещата в най-различни цветове сфера. Не се притеснявайте, че ще счупят играчката – направена е от доста здрави материали и няма проблеми с падане върху бетон или плочки.

Управлението на топката не е единственото, което можете да правите със смартфона си, това би било тъпо. С помощта на допълнителен софтуер можете да изградите цяла виртуална реалност, в която вие или детето да играете със Sphero 2.0. Говорим например за игра, в която на екрана на устройството ви се появяват малки зли човечета, които сякаш се намират на пода на стаята ви. Целта е да ги прегазите с топката, макар че само тя реално присъства в стаята.

Сферата се зарежда безжично и издържа до час непрекъсната игра с едно зареждане. Няма да изброяваме всички възможности на Sphero 2.0, като вдигането на нива в игрите с нея, двете добавени в комплекта рампи за зрелищни скокове и други такива, защото със сигурност ще изпуснем нещо. Джаджата определено си заслужава да се пробва – гарантираме, че никой в дома ви няма да остане безучастен към нея!

Купи Orbotix Sphero 2.0 ТУК >>>


Сподели.